Cum se indragostesc barbatii

Indragostirea Barbatului - Sep10, 2008

 "Barbatii au anumite nevoi inascute care rebuie implinite inainte ca ei sa se simta cu adevarat conectati cu tine" spune Paul Dobranski. "Cind un barbat realizeaza constient sau nu, ca tu esti ideala pe toate aceste nivele, atunci e momentul cind el se va implica".

  Barbatii au patru dorinte primare de relatie, care sunt uneori satisfacute de tine, prin cele mai marunte miscari de curtare.

1-Dorinta de: A Proteja

  Protejindu-te pe tine fata de ranire il face pe el sa se simta barbat, deci bine. "Nu inseamna ca ar trebui sa actionezi ca neajutorata, dar lasindu-l sa ti vada partea ta vulnerabila il va aduce mai aproape deoarece dezleaga instinctul sau de a avea grija de tine". Da-i ocazia sa se implice si multumeste-i dupa ce o face. Cind un barbat te asociaza pe tine cu faptul ca se simte ca Superman, desigur ca va vrea sa se asocieze cu tine.

         a-Da-i o sarcina. Cere-i sa-ti repare sau sa iti construiasca ceva. Executarea de sarcini concrete este un mod de unire care ii ridica simtul sau de succes.

         b-Cere-i opinia. Fie ca e despre pensionare sau despre cele mai bune destinatii de calatorie, arata-i ca tu apreciezi creierul sau tot asa de mult ca si musculatura sa.

         c-Poarta materiale fine. Textile delicate ca rayon, matase, blana falsa, declanseaza un raspuns intens in barbatii singuri. Aceste materiale accentueza natura ta fina,

                feminina, ceea ce intensifica instinctele sale amoroase.

         d-Ajusteaza-i hainele pe el. Asta arata ca l-ai ales pe el in locul altor barbati.

2-Dorinta de: Libertate

  Chiar si barbatii singuri sanatosi emotional vor asigurare ca identitatile lor se vor pastra dupa ce devin parte dintr-un cuplu fericit. "Aratindu-i clar ca tu nu te astepti ca barbatul tau sa se schimbe, el va simti ca tu il intelegi cu adevarat si nu ii ameninti simtul sau de sine." spune Dan Neuharth.

        a-Ignora-l. Barbatii singuri urasc idea de a fi inlantuiti social, asa ca refuza ocazional anumite planuri. El nu numai ca se va simti mai usurat-si mai deschis in jurul tau,

            dar deasemenea va incepe sa se intrebe ca faci, si te va cauta mai mult.

        b-Dezvaluie-i temerile tale. Barbatii sunt deseori rezervati deoarece ei gindesc ca cele mai multe fete sunt flaminde dupa copii si vinatorese de verghete. Deci daca esti

            nervoasa in a te implica, spune-i. El va fi reasigurat ca si tu navighezi pe ape necunoscute, si nu incerci sa-l prinzi in capcana.

        c-Reinventeaza-te pe tine. Mici schimbari pe ici pe colo, in aparenta ta-ex par in coada intr-o zi, lasat a doua zi etc-ii reamintesc ca si tu ai milioane de fatete ale personalitatii.

        d-Respecta-i intimitatea. Un spatiu fizic care-i numai al lui e un simbol urias de independenta pentru un barbat. Arata-i ca respecti aceasta, de exemplu prin faptul ca nu-i

            cauti prin sertarele lui si ca nu tragi cu ochiul la identificatorul telefonului sau, cind acesta suna.

3-Dorinta de: A Straluci

  "Cind a fi in jurul tau mareste mindria unui barbat, atit intern cit si in ochii altora, el va dori in mod natural sa fie atasat cu tine." spune Dr. Dobranski.

        a-Fa-l mai fericit. Ride cind unul din voi isi pierde echilibrul in timpul unui moment intim. Margeti la filme proaste. Trage-l afara cind el este inchistat.

            Daca poti pastra lucrurile usoare, chiar in momente stresante, vei deveni indispensabila.

        b-Fi fluture social. Barbatii sunt buni pentru lucrurile de emisfera stinga cerebrala, ca vinzari, sporturi, dar pot deveni stranii cind e vorba de gratii sociale.

            Preia conducerea si farmeca-i pe oamenii pe care ii intilniti iar el va fi foarte recunoscator sa te aiba pe tine.

        c-Joaca jocuri mintale. Activitati ce necesite indeminare mentala, -ca scrable, cuvinte incrucisate, sah-pot incita pasiunea lui. Suna straniu, dar dovada abilitatii

            tale de a rezolva probleme in subconstient ii arata ca tu esti o alegere buna pentru a-i continua genele lui.

        d-Actioneaza ca trofeu. Vazindu-te pe tine prin ochii altor oameni ii reaminteste cit de speciala esti. Invita-l la un eveniment unde tu excelezi, sau plaseaza-l pe el

            sa stea intre tine si un alt barbat care tu crezi ca vine prea aproape de tine, la bar.

4-Dorinta de: Confort

  "Indragostirea e un proces de dezvoltare a atasamentului, care se produce cind oxytocinul inunda creierul." spune Alan Hir. Tu poti dezlega acei hormoni de dragoste facindul pe el sa simta ca voi doi "va potriviti". Cind el e suficient de confortabil cu tine, va inceta sa se gindeasca la relatia voastra si se va bucura pur si simplu de ea, el se va gasi implicat intr-un teritoriu de dragoste.

        a-Lasa-l sa te vada machiandu-te. A te aranja in fata lui intareste intimitatea, deoarece e ceva ce alti barbati nu pot vedea.

            Atita doar sa pastrezi lucrurile se*y si nu jenante(ca albirea mustatii)

        b-Gatiti impreuna. Fiind an apropierea mincarii creste nivelul de oxytocin in barbati. Cu cit mai des faceti cina impreuna,

            cu atit mai mult el te va asocia cu sentimentele bune ce le are din mincarea cinei.

        c-Incarca-ti camara. Cind faci cumparaturi pentru care n-ai o preferinta, obtine un brand pe care el il doreste. Inconstient

            el se va simti acasa in locuinta ta. Trage un pui de somn linga el sau adormi in bratele lui, ca el sa te vada in starea ta cea mai de incredere si complet relaxata.

Ce il Face sa se Razgindeasca de pe Muchie:

 Anumiti factori pot deraia un barbat care e pe punctul de a se implica(indragosti).

  1-Ei primesc o noua oportunitate

  O promovare deseori inseamna mai multa munca. Barbatii tind sa-si prioritizeze cariera si considera ca o relatie solida va suporta intirzierea. Deci daca ceva masiv e pe cale sa se intimple, el va fi rezervat.

  2-Tu nu te certi niciodata

  Desigur, barbatii urasc certurile, dar e mai rau daca tu nu reactionezi negativ deloc cind el greseste. Un barbat va fi ingrijorat ca:

    a-tu te vei razbuna mai tirziu

    b-esti un pres de sters picioarele

    c-nu-ti place de el suficient cit sa-ti pese

  Oricare din aceste motive il vor face sa reconsidere dezvoltarea relatiei voastre.

  3-Panica pura

  Multi barbati singuri sunt ingrijorati ca daca ei se implica, vor trebui sa sacrifice ceva-prieteni, iesitul la o bere, ceva. Deci cind un barbat realizeaza ca s-a indragostit de tine, el se poate panica si retrage pentru un timp. Daca tu poti indura comportamentul lui de bebelus mare fara a reactiona intr-un mod care sa confirme acele frici, el va iesi probabil din acea stare.

 

Comments